Over ons

Wij zijn Sander en Matthijs. In 2011 hoorden wij over de middelingsregeling. Dit is een regeling voor belastingteruggaaf bij een wisselend inkomen. Als starters meenden wij hiervoor in aanmerking te komen. Het daadwerkelijk terugvragen van belasting bleek niet zo eenvoudig.

Een verzoek tot middeling moet schriftelijk worden ingediend bij de Belastingdienst, inclusief een berekening waaruit blijkt hoeveel je terugkrijgt. Doordat er met verschillende variabelen rekening moet worden gehouden, is de berekening lastig te maken en kost het veel tijd.

Uit frustratie over de onbekendheid en ondoorzichtigheid van de middelingsregeling hebben wij besloten deze website te maken. In tegenstelling tot vergelijkbare websites willen wij het opstellen van de berekening en het middelingsverzoek volledig gratis aanbieden.

Met Belastinghelden hebben wij 2 doelen:
  • Middeling bekender maken bij het grote publiek.
  • Het indienen van een middelingsverzoek eenvoudig en gratis maken.

Heldjes

Omdat Belastinghelden enkele inkomsten en uitgaven heeft, hebben wij een vennootschap onder firma opgericht onder de naam Heldjes. Het KvK-nummer van Heldjes is 54794994.

Tip je vrienden

Verwacht jij dat jouw vrienden kunnen middelen? Laat hen dan geen honderden euro's belastingvoordeel mislopen en vertel ze over Belastinghelden. Tip jouw vrienden nu via Facebook of Twitter.

Doneer

De diensten op Belastinghelden zijn gratis en daar zijn we trots op! Het is niet ons streven om winst te maken. Wel hebben wij de ambitie om de website te blijven ontwikkelen. Zo willen wij bijvoorbeeld ook nog andere belastingregelingen makkelijker maken. Helaas zitten hier kosten aan. Heb jij belasting teruggekregen en ben je tevreden? Geef dan een kleine donatie te doen via iDeal of PayPal en steun zo Belastinghelden.